november 7, 2023

Settler förvärvar mark i Nynäshamn

Settler, en av Sveriges mest framåtlutade projektutvecklare av bostadsfastigheter på rådande marknad, meddelar idag förvärvet av mark i centrala Nynäshamn. Detta förvärv markerar Settlers långsiktiga engagemang att förse marknaden i Nynäshamn med fina och eftertraktade radhus. Uppstarten av projektet påbörjas omedelbart med gedigen marknadsanalys och framtagande av bygglov. Ambitionen är att påbörja försäljningen av det nya projektet under 2024.

 

Nynäshamn är en eftertraktad plats att bo på, med sin närhet till havet, naturen och samtidigt pendlaravstånd till Stockholm. Settlers nya projekt kommer att erbjuda en attraktiv boendemiljö för kunder som söker ett underhållsfritt och modernt boende med skolan på nära avstånd. Projektet innefattar totalt 26 bostäder som kommer att bli ett bra tillskott i Settlers imponerande projektportfölj.

 

Vi är mycket glada över förvärvet av marken i centrala Nynäshamn. Det ger oss möjlighet att skapa attraktiva hem med hög kvalitet och genomtänkt design. Dessutom till en kundgrupp som efterfrågar bostäder just nu, säger Benjamin Toofani, Partner på Settler.

 

Settlers planerade produktion kommer inte bara att gynna kunder i behov av ett nytt större boende, utan även bidra till utvecklingen av Nynäshamn som en attraktiv och trygg ort där invånarna kan förverkliga sina livsplaner. Settler har under de senaste åren etablerat sig som en pålitlig aktör inom bostadsutveckling och har sedan tidigare framgångsrikt ett levererat ett flertal högkvalitativa projekt, senast ett projekt med ”townhouse” i centrala Uppsala.

 

För ytterligare information om Settlers markförvärv och framtida bostadsprojekt, vänligen kontakta:


Robert Vangstad, VD Settler Properties AB
0725-31 33 00
robert.vangstad@settlerproperties.se

Kategorier

Om oss

Vi är ett fastighetsutvecklingsbolag, med fokus på bostadsutveckling – från markanvisning, förvärv, design och planering till försäljning, produktion och inflyttning

Kontakt

Settler Properties AB
Fridhemsgatan 51
112 46 Stockholm

info@settlerproperties.se

 

©2024