september 6, 2023

Settler tillträder byggrätt i Hudiksvall

Settler utvecklar 65 radhus/parhus i området Idenor i östra Hudiksvall. Ambitionen är att uppföra en villabebyggelse med gemensamhetsytor, där varje villa utgörs av ett mindre enfamiljshus. Målsättningen är att skapa ett nytt bostadsbestånd som ges en egen prägel men samtidigt anpassas till Idenors trähusbebyggelse. Stort fokus kommer att läggas på barns möjlighet att leka tillsammans utomhus, både på anordnade grönytor och i naturen.

 

”Det känns extra roligt att få möjlighet att förädla detta projekt då jag varit med hela resan tillsammans med kommunen för att ta fram detaljplanen till att nu få möjlighet att utveckla, bygga projektet och förhoppningsvis möta kunder vid inflyttning. Det är ett otroligt fint område och Hudiksvall har verkligen saknat nya småhusprojekt och villor under den senaste tiden, säger Settlers VD Robert Vangstad.

 

Det naturnära läget med närhet till havet, grönområden, förskola och skola, men även golfbana, padel, tennis och andra aktiviteter, gör området attraktivt för både aktiva barnfamiljer och medelålders par säger Magnus De Verdier, Ordförande i Settler.

 

För ytterligare information:

Robert Vangstad, VD Settler Properties AB

0725-31 33 00

robert.vangstad@settlerproperties.se

 

”Nyckeln till ett lyckat utvecklingsprojekt där slutprodukten motsvarar behovet, är att förstå platsens förutsättningar.”

 

I arbetet med platsanalys samarbetar Settler med Placebrander som är experter på vad som skapar platsattraktion och under 10 år arbetat nära kommuner i Norden. Helena Nordström, VD på Placebrander menar att det handlar om att titta på fysiska förutsättningar, men varje plats har också sin unika själ och identitet som är viktigt att ta hänsyn till.

Kategorier

Om oss

Vi är ett fastighetsutvecklingsbolag, med fokus på bostadsutveckling – från markanvisning, förvärv, design och planering till försäljning, produktion och inflyttning

Kontakt

Settler Properties AB
Fridhemsgatan 51
112 46 Stockholm

info@settlerproperties.se

 

©2024